Karennof | Дата: Воскресенье, 05.10.2014, 18:06 | Сообщение # 1 |
|
Alright? Я Карен , 27 років У мене виникли тривогу нападу... Я відкрив новий інформаційний портал про симптоми і викликає занепокоєння , безсоння і депресії Ось деякі з моїх думок - Люди з цим розладом мають більше болю і фізичні хвороби і зниження фізичної, соціальної та функціонування роль. Симптоми вегетативної надмірного збудження ( наприклад , прискореного серцевого ритму , задишка , запаморочення) , менш помітним в цьому безладі , ніж в інших тривожних розладів , таких як панічний розлад і посттравматичний стрес . Депресивні симптоми часто. Це розлад часто поєднується з розладами настрою ( наприклад , велике депресивний розлад або постійного депресивний розлад ) , з іншими тривожними розладами ( наприклад панічного розладу , соціальне тривожний розлад , специфічна фобія ) , і з розладами , викликаними вживанням психоактивних речовин ( наприклад алкоголізм або наркотичної залежності) . Інші пов'язані зі стресом розлади ( синдром наприклад подразненого кишечника , головні болі ) часто супроводжують цей розлад . Лікування Філософія . Мій стиль неупередженість і сила основі , прагнучи досягти позитивних змін у вашому житті або життя вашої дитини. Разом ми будемо визначати цілі , щоб працювати під час і в перервах між сесіями терапії. Ми будемо вимірювати прогрес у досягненні цілей , поставлених щотижня , так що ви будете знати , коли терапія працює. Добре , що відбудеться далі ? Що вилікувати панічний розлад виглядати? Після того , як панічно людина вчиться бути пересичений про те , панічно ( така річ трапляється) його атаки приходять на збільшуються інтервалах і на більш короткий період часу. Як правило , вони не зникають назавжди тільки після того як пацієнт більше не звертаючи на них уваги. З цієї причини , коли я питаю пацієнтів , коли вони мали своє останнє напад паніки , вони можуть не пам'ятати ! Антидепресанти були розроблені для лікування депресії , але також ефективні для тривожних розладів . Хоча ці препарати починають змінювати хімію мозку після першого прийому препарату , їх повний ефект вимагає низки змін до відбуваються ; це зазвичай близько 4 до 6 тижнів до появи симптомів починають зникати . Важливо продовжувати приймати ці ліки досить довго, щоб дозволити їм працювати . Проблеми з тривогою випливають з бідної дитинства. Ще одна поширена нерозуміння занепокоєння є те , що вона виходить від проблем глибоко укорінених в минулому. Тоді як минулий досвід , безумовно , може вплинути на тривоги , Bienvenu говорить ця ідея є непорозумінням . " Це не те , що маючи важке дитинство не має ніякого відношення , але мають важке дитинство може бути пов'язана з усіма видами речей , а не тільки занепокоєння " , говорить він. "Деякі люди мають великий дитинство і досі занепокоєння . " Як тіло націлені на дії під час відповіді тривожності , м'язи стають напруженими і кровотоку зміни , і це часто може привести до дрожу , тремору , спазми або небажаних скорочення м'язів . Я повинен був це для , в значній мірі , 27 років. Я пам'ятаю , знизуючи в класі в школі , і люди часто запитують мене , якщо мені було холодно . Насправді , це було так постійна , що я думав , що все це зробив ! Само. Навіть після 27 років , мій пішов! Будь ласка , прокоментуйте мою тему !
[url=http://www.anxietymeds.n.nu/]anxiety support groups massachusetts[/url]
|
|
| |